لمسه کاری دیوار

8 / 10
از 8 کاربر

لمسه کاری دیواراولین بار در سال 1345 تا 1349 نصب پارچه بر روی دیوار در ایران رواج یافت اولین ساختمانی که لمسه کاری دیوار بر روی آن انجام شد کاخ شاه ایران بود که به دستور فرح پهلوی و توسط طراحان حاذق فرانسوی بر روی دیوار های کاخ انجام شد.

شاید اکنون این سوال برای شما پیش آید که لمسه کاری دیوار به چه معناست و در حقیقت چه کاری بر روی دیوار انجام می شود. باید در جواب این سوال به شما بگوییم که به نصب پارچه یا لایه ی چرم مصنوعی بر روی دیوار ها و بعضا درب ها لمسه کاری دیوار گفته می شود.

در این روش ابتدا لایه ای از پلی استر در زیر کار قرار داده می شود. استفاده از پلی استر در زیر کار به این جهت انجام می گردد که سطح زیر لمسه برجسته شود. از دیگر ویژگی هایی که پلی استر به کار نهایی می بخشد ضد صدا کردن بخش مربوطه می باشد. این ویژگی باعث شده است که از لمسه کوبی بر روی درب های مخصوص استدیو ها و آموزشگاه های موسیقی و در کل هر محیطی که لازم باشد از ورود و یا خروج صدا از آن محیط جلوگیری شود نیز استفاده گردد.

روش لمسه کاری دیوار

برای ساخت لمسه ابتدا باید زیر ساخت آن فراهم شود به همین منظور ابتدا باید سطح مورد نظر را به ضخامت 3 سانتی متر از الیاف پلی استر پوشاند. استفاده از پلی استر پس از انجام کار و روکش شدن درب یا دیوار پس از نصب گل میخ یا دکمه بر روی لمسه بر زیبایی کار افزوده شده و کار دکوراتیو به نظر خواهد رسید.

پس از آن که پلی استر به صورت کامل بر روی سطح قرار داده شد، نسبت به روکش کردن آن اقدام می کنیم. روکش باید به صورت یک دست و محکم کشیده شود تا هوا در زیر آن قرار نگیرد، سپس اقدام به منگه یا چسب کردن لبه های روکش خواهیم نمود  و با فاصله و طرح دلخواه اقدام به نصب دکمه یا گل میخ های مد نظر خود می نماییم.

برای لمسه کاری دیوار ، پارچه خاصی مد نظر نیست ولی بهترین و زیبا ترین نوع، استفاده از چرم مصنوعی می باشد. از مزیت های استفاده از روکش چرمی نسبت به سایر روکش ها قابلیت شست و شو و ثبات رنگ بیشتر چرم نسبت به سایر انواع روکش ها می باشد. در صورتی که از چرم مصنوعی برای لمسه کاری دیوار استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که محیطی که در آن لمسه کاری دیوار انجام داده اید در معرض اجسام تیز و برنده نباشد زیرا در صورت سایش چرم ممکن است خراش برداشته یا پاره شود و از زیبایی ظاهری آن بکاهد.

از لمسه بیشتر بر روی درب های ضد صدا استفاده می شود و کمتر از آن بر روی دیوار ها استفاده می کنند. در صورتی که مایل به استفاده از لمسه کوبی دیوار هستید لازم است تا از انواع مناسب بر روی دیوار با نام دیوار پوش های سه بعدی بست وال استفاده نمایید تا بیشترین بازدهی را از تزئین دیوار خود داشته باشید.

از ویژگی های مثبت لمسه کاری دیوار می توان به مواردی از قبیل : عایق صدا بودن ، ایجاد فضای دکوراتیو، قابلیت شست و شو بودن و سطح نرم آن اشاره کرد.

اما در کنار این ویژگی های مثبت ویژگی های منفی نیز وجود دارد که شامل :  عدم مقاومت در برابر خراش و خوردگی ، عدم تنوع رنگ،  هزینه ی بالا، غیر قابل ترمیم بودن ( نیاز به روکش مجدد پس از آسیب ) و آتش گیر بودن آن اشاره کرد.

در صورتی که مایل به لمسه کاری دیوار خود هستید می توانید با شماره های ذکر شده در سایت شرکت دکوراسیون داخلی دکورا هوم تماس گرفته و از مشاوره ی تلفنی در این زمینه بهره مند شوید.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :